Порядок денний засідання Комітету 15 серпня 2024 року у режимі відеоконференції

Опубліковано 13 серпня 2024, о 11:38

 Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ

15 серпня 2024 року початок об 11:00

(в режимі відеоконференції)

1. Про затвердження Плану роботи Комітету на період дванадцятої сесії Верховної Ради України.

2. Про затвердження пропозицій до проекту порядку денного чергової дванадцятої  сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання.

3. З В І Т  про роботу  Комітету  з  питань  економічного  розвитку  за  період одинадцятої сесії  Верховної  Ради  України дев’ятого  скликання (лютий 2024 – липень 2024).

4.Проект Закону України про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства та інших законодавчих актів України щодо імплементації Директиви Європейського парламенту та Ради Європейського Союзу 2019/1023 та запровадження процедур превентивної реструктуризації (реєстр. № 10143) (друге читання).

5. Щодо Звіту про роботу Фонду державного майна України та хід приватизації державного майна у 2023 році та Звіту Рахункової палати про результати аналізу звіту Фонду державного майна України за 2023 рік у частині, що впливає на виконання державного бюджету.

6. Питання про створення спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань цифрової трансформації робочої групи з нормативно-правового врегулювання складових стратегічного планування, в інтересах майбутніх поколінь.

7. Щодо створення робочої групи для напрацювання змін з метою забезпечення правової визначеності щодо утворення наглядових рад у окремих категоріях акціонерних товариств.

8.Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку