Порядок денний засідання Комітету 14 листопада 2022 року о 12:00 у режимі відеоконференції

Опубліковано 11 листопада 2022, о 09:16

 Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку 

 

Київ, вул. Банкова, 5-7

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань економічного розвитку

 14  листопада 2022 року о 12:00  годині

у режимі відеоконференції

 

1. Інформація Міністра економіки України щодо функціонування реального сектору економіки в умовах воєнного стану, визначених стратегічних цілей  та шляхів їх досягнення.

Запрошена: Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Свириденко Ю.А.

2. Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання» та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення контролю та моніторингу державної допомоги суб’єктам господарювання (реєстр. № 5648 від 10.06.2021)

3. Проект Закону України про внесення зміни до статті 11 Закону України "Про управління об'єктами державної власності" (реєстр. 7712)  (друге читання)

4. Проект Закону України про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства щодо застосування процедур банкрутства у період дії воєнного стану (реєстр. № 7442) (друге читання)

5. Інформація про діяльність Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в умовах воєнного стану.

Запрошений: Лордкіпанідзе А.Ю. ­- в.о. Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

6. Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку