Комітетом з питань економічного розвитку підписано Меморандум про співпрацю з Асоціацією експертів зі сталого розвитку

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
04 липня 2024, 12:57

  

Комітет з питань економічного розвитку та Асоціація експертів зі сталого розвитку (АСДЕ) підписали Меморандум про співпрацю у сфері розробки і реалізації системи стратегічних та тактичних рішень для України, а також законодавчих ініціатив та пропозицій, спрямованих на досягнення прискореного економічного зростання країни, збільшення зайнятості та інноваційного розвитку, освітньої і науково-дослідної діяльності з метою реалізації Україною цілей сталого розвитку.

Зазначений Меморандум про співпрацю підписали від імені Комітету (Рішення Комітету) Перший заступник Голови Комітету -  керівник робочої групи «Україна 2030» Сергій Тарута та від АСДЕ  - виконавчий директор Асоціації експертів зі сталого розвитку Яна Коньок.

Співпраця передбачає залучення до розробки і реалізації системи стратегічних та тактичних рішень для України, а також законодавчих ініціатив та пропозицій.

Партнерство спрямоване на досягнення прискореного економічного зростання країни, збільшення зайнятості та інноваційного розвитку, а також освітньої та науково-дослідної діяльності з метою реалізації Цілей сталого розвитку.

У Комітеті вітають розширення  горизонтів нових партнерств та раді розвивати цю нову співпрацю, щоб разом досягти найкращих результатів!