Тижневий дайджест законодавчих ініціатив Комітету з питань економічного розвитку

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
27 травня 2024, 18:38

Про роботу в Комітеті традиційно інформує заступник Голови Комітету Олексій Мовчан.

1️Провели зустріч з командою Фонда держмайна, представниками Prozorro.Продажі та проєкту «Діяльність у рамках реформи державних підприємств України» USAID/UKaid SOERA.

2️Відбулася конференція на тему:«Корпоративна реформа – шлях для прозорого та ефективного управління держмайном», де в якості спікера та модератора виступив Олексій Мовчан.

Це проект USAID/UKaid «Діяльність у рамках реформи державних підприємств України» (SOERA) та Міністерства економіки України.

3️Провели зустріч з керівником Підрозділу у справах Євразії ОЕСР Уільямом Томсоном. Говорили про посилення взаємодії з ОЕСР для України.

Співробітництво між Україною та ОЕСР – важливий фактор у сприянні економічного розвитку країни та її інтеграції в міжнародну спільноту.

4️Відбувся захід «Корпоративне управління в державному секторі: що вимагає Закон і воєнний стан?» Разом з іншими спікерами обговорили зміни Закону про корпоративне управління в державних компаніях та очікування від його імплементації.

5️Крім цього, минулого тижня сталася справді історична подія – продали перші санкційні активи на онлайн-аукціонах Prozorro.Продажі.

Також продовжуємо працювати над законопроектами, з опрацювання яких Комітет з питань економічного розвитку визначено головним.