Порядок денний засідання Комітету 20 вересня 2022 року о 10:00

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
19 вересня 2022, 13:36

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань економічного розвитку

20  вересня 2022 року о 10:00  годині

 

1. Інформація щодо готовності вітчизняної  легкої  промисловості до  забезпечення Збройних Сил України речовим майном, зокрема військовою формою одягу, взуттям та ін. у зимовий період.  Запрошені:  Перший заступник Міністра економіки України Кудін Д.І.

2. Інформація Кабінету Міністрів України та Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) щодо стану виконання законодавства про конфіскацію майна Російської Федерації

щодо виявлення, розшуку, конфіскації і управління конфіскованими активами.

Запрошені: представники Кабінету Міністрів України та в.о. Голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) – Жоравович Д.О.

3. Про створення підкомітету з питань адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу, виконання міжнародно-правових зобов’язань України у сфері європейської інтеграції. Затвердження предметів його відання, обрання Голови підкомітету та формування персонального складу підкомітету.

4. Різне.