Порядок денний засідання Комітету 16 вересня 2022 року о 13:00 у форматі відеоконференції

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
14 вересня 2022, 18:05

Проєкт

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  засідання Комітету з питань економічного розвитку

16 вересня 2022 року початок о 13:00 годині

                                                                 (у форматі відеоконференції)

 1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" та інших законів України щодо  забезпечення захисту електронних інформаційних ресурсів в умовах надзвичайного стану (реєстр. № 7138)

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізму залучення приватних інвестицій з використанням механізму державно-приватного партнерства для пришвидшення відновлення зруйнованих війною об'єктів та будівництва нових обєктів, пов'язаних з післявоєнною перебудовою економіки України (реєстр. № 7508)

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності суб'єктів державного сектору економіки (реєстр. № 6101) друге читання.

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення умов провадження господарської діяльності в період воєнного (надзвичайного) стану в Україні (реєстр. № 7331 )

5. Про створення підкомітету з питань адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу, виконання міжнародно-правових зобов’язань України у сфері європейської інтеграції. Затвердження предметів його відання, обрання Голови підкомітету та формування персонального складу підкомітету.

6.Різне. Про поточний стан економічного і соціального розвитку України. Доповідає Кудін Д.І. – Перший заступник Міністра економіки України.