Голова підкомітету з питань регуляторної політики Ганна Лічман провела засідання з обговорення проблем постачання харчових продуктів.

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
16 травня 2022, 12:12

        Під головуванням Голови підкомітету з питань регуляторної політики  Ганни Лічман 13 травня 2022 року у форматі відеоконференції відбулося установче засідання Робочої групи з питань забезпечення належної роботи ланцюга виробництва, постачання та реалізації сільськогосподарської продукції.

 У засіданні взяли участь народні депутати України, заступник Міністра економіки України Деніс Кудін, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, представники виробників харчових продуктів та галузі ритейлу, представники асоціацій.

Учасники засідання обговорили проблеми, що виникають між суб’єктами господарювання в сфері виробництва, постачання сільськогосподарської продукції, зокрема харчових продуктів і продуктовим ритейлом, шляхи їх вирішення через діалог між усіма його учасниками та державними органами, а також обговорення можливих форм підтримки українського бізнесу – як виробників та постачальників, так і роздрібної торгівлі в умовах воєнного стану.