Україна потребує постійної підтримки міжнародної спільноти

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
25 березня 2022, 20:07

Вже другий місяць агресор перетворює на суцільні руїни наші міста, не зупиняючись перед вбивством мирних громадян. Російські війська не дозволяють здійснити евакуацію мешканців з міст, які опинились під постійними обстрілами або уже окуповані загарбниками, розстрілюють транспорт, який покидає зони бойових дій зеленими коридорами. Внаслідок таких дій агресора в Маріуполі, Волновасі, Херсоні, Чернігові, окремих громадах на Київщині відбувається гуманітарна катастрофа.

Збройні Сили України разом з українським народом  мужньо протистоять російському агресору.

У Комітеті з питань економічного розвитку вдячні усім країнам, які пліч о пліч стали разом з Україною на економічному фронті і надають нам всебічну підтримку, приймають українських біженців, вводять санкції проти агресора та  закликають уряди всіх демократичних країн світу, бізнес-структури цих країн, всі міжнародні організації, потужні міжнародні компанії посилити надання політичної, економічної, гуманітарної допомоги Україні.

На превеликий жаль, масштаби руйнувань настільки великі, що існує потреба у постійній підтримці: як гуманітарній у вигляді ліків, пального, продовольства, транспортних засобів, так і економічній - у збільшенні фінансової допомоги тощо. Але найголовніше, щоб всі міжнародні структури були постійно залучені до процесу стримування агресивних дій Росії проти України шляхом подальшого санкційного тиску на агресора!