Закликаємо весь цивілізований світ закрити небо над Україною!

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
19 березня 2022, 13:39

 
Понад трьох тижнів триває військова агресія з боку Російської Федерації у відношенні до України. Це не просто війна з незалежною Україною – з перших днів дії окупантів перетворились у справжній геноцид українського народу.
Гуманітарна катастрофа розгортається на території країни від Луганської області до Житомирської: у Маріуполі всі будівлі зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів, у місті Ізюм немає змоги поховати загиблих, у громадах Вишгородського району Київської області відсутні продукти харчування та ліки.
Війська Російської Федерації не просто знищують інфраструктуру, вони не дають врятувати мирне населення, забезпечити людей найнеобхіднішим. Окупанти обстрілюють снарядами з танків колони авто, які евакуюють зеленими коридорами з зони бойових дій мирних жителів, вбиваючи при цьому жінок та дітей.
Кожного дня принаймні декілька зелених коридорів не спрацьовують, адже для російських військових це просто прикриття та можливість знищити якомога більше український сімей.
У Комітеті, незважаючи на відмову, продовжують звертатися до країн-членів НАТО з проханням закрити небо над Україною. Цим ви зможете запобігти тисячам невинних жертв серед мирного населення!