Порядок денний засідання Комітету 19 листопада 2020 у форматі відеоконференції

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
18 листопада 2020, 11:49

 

Київ, вул. Банкова 5-7, к.214

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  засідання Комітету з питань економічного розвитку

19 листопада 2020 року початок о 12:00 годині

(у режимі відеоконференції)

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним: 

1. Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про географічні назви» щодо удосконалення діяльності, пов'язаної із встановленням, унормуванням, обліком, реєстрацією, використанням та збереженням географічних назв (реєстр. 4079 від  10.09.2020)

2. Проект Закону України про саморегулювання господарської та професійної діяльності (реєстр. № 4221 від 15.10.2020).

3. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про Антимонопольний комітет України" та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення системи органів Антимонопольного комітету (реєстр.№ 3132, повторне друге читання)

4. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" щодо закупівлі природного газу (реєстр. № 3176), друге читання.

ІІ. Інше. 

1. Інформація щодо досягнутих домовленостей про доступ українських компаній до ринку державних закупівель Європейського Союзу, укладених договорів щодо постачання українських товарів, робіт та послуг на ринок публічних закупівель ЄС та відмови українським компаніям в участі у тендерах державних закупівель ЄС, а також кількісні та якісні оцінки придбання у рамках державних закупівель в Україні товарів, робіт та послуг походженням з  ЄС.

Доповідач: Стефанішина О.В. - Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

 

ІІІ. Різне.