Порядок денний засідання Комітету 20 травня 2020 року

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
18 травня 2020, 15:40

 


КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

 

__________________________________________________

 

(вул. Банкова, 5-7, кімн. 214  о 14.30)

 

20 травня

 

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:


Проект Закону про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації (р. № 2831-1,  н.д. Васильковський І.І. та ін.)

 

Проект Закону про відновлення дії Закону України "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації" (р. № 2831-2, н.д. Королевська Н.Ю. та ін.)

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства "Антонов" щодо уточнення деяких питань реструктуризації заборгованості з метою створення передумов для забезпечення Вищого антикорупційного суду приміщенням" (р. № 3350, н.д. Радіна А.О. та ін.)

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про приватизацію державного житлового фонду" щодо надання можливості приватизації житлового фонду, що перебуває в комунальній власності (р. № 3031, н.д. Шевченко Є.В.)

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо детінізації ринку металургійної сировини та операцій з металобрухтом) (друге читання) (р. № 2426, н.д. Кисилевський Д.Д. та ін.

 

ІІ.РІЗНЕ