Щодо створення Експертної ради при Комітеті Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва

07 вересня 2016, 16:26

Щодо створення Експертної ради

при Комітеті Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва

 

У зв’язку з формуванням колегіального консультативно-дорадчого органу - Експертної ради  при Комітеті Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, згідно раніше прийнятого рішення Комітету,  просимо зацікавлені інститути громадянського суспільства, які мають бажання взяти участь у її роботі та необхідний досвід діяльності у питаннях, що належать до предметів відання Комітету, подати  заяву в довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу відповідного інституту громадського суспільства.

 У заяві зазначити персональні дані запропонованої особи (ПІБ, займана посада), враховуючи, що до складу ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства.

 До заяви необхідно додати  інформацію про склад та результати діяльності, відомості про місцезнаходження, адресу електронної пошти та номер контактного телефону відповідного інституту громадянського суспільства.

 Зазначену інформацію просимо надіслати  до 19 вересня 2016 року в електронному вигляді на адресу kovtunenko@v.rada.gov.ua та у паперовому вигляді на адресу: 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 5, Комітет Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва.