Голова Комітету взяв участь у презентації та обговоренні проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податкової лібералізації"

29 жовтня 2015, 14:28

Голова Комітету взяв участь у презентації та обговоренні проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податкової лібералізації"

 

На заході зібралися народні депутати України, представники дипломатичних відомств та міжнародних організацій.

Виступаючи на підтримку зазначеного проекту податкової реформи, Голова Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк зазначив: “Радикальна податкова лібералізація потрібна, аби забезпечити економічне зростання та подолати корупцію. Саме цим цілям слугує проект реформи (законопроект №3357), напрацьований у податковому Комітеті та внесений в парламент 114 депутатами, в тому числі, від фракції Радикальної партії”.

В.Галасюк переконаний - потрібно перейти від короткострокових фіскальних цілей до стратегічних економічних. “Запропонована нами реформа – реальний інструмент економічного підживлення України. Таким інструментом мають стати і податкова, і бюджетна, і кредитно-грошова політики”, - пояснив він.

Звертаючись до присутніх на заході дипломатичних представників, Голова Комітету наголосив на важливості становлення економічно сильної України для стабільності на міжнародній арені. “Україна не просто країна-сусід, а форпост Європи та всього Західного світу. Майбутнє Європи великою мірою залежить від цілісності та економічної міцності України”, - запевнив доповідач.

Разом з тим, В.Галасюк зауважив, що імплементація радикальної податкової реформи не буде легкою. У той же час, економіст пояснив, що це єдиний шлях, який дозволить Україні віддати борги, знизити рівень безробіття та запобігти масовій міграції українців до Європи.

По завершенню заходу, Голова Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва зазначив, що Україна розраховує на політичну, фінансову та технічну підтримку своїх закордонних партнерів та, в свою чергу, пообіцяв зробити усе можливе, аби впровадити податкову реформу в життя та здійснити реальні позитивні зміни в економіці й добробуті громадян України!