Сергій Тарута: «Сьогодні День захисників і захисниць України. Щиро вітаю всіх, хто зі зброєю в руках виборює незалежність, виборює свободу та майбутнє наступних поколінь українців. Українці – нація Героїв. І це не фігура мови. Це факт. Шануймо українське військо. Ми є, бо вони є.»

Олексій МОВЧАН: «Це день глибокої подяки і шани всім, хто стоїть на варті нашої Батьківщини. Захисники і захисниці з честю і гідністю продовжують традиції українських козаків, які завжди були символом сили, мужності і відданості рідній землі.

Ворог мріє нас зламати, знищити нашу землю, нашу культуру і мову, стерти з лиця світу українську націю. Він хоче, щоб Україна перестала існувати. Але цього не станеться. Бо завдяки вам — тим, хто воює на передовій, тим, хто тримає лінію оборони під ворожими обстрілами, — Україна живе, її серце б'ється з особливою силою

Ви захищаєте не просто кордони — ви захищаєте наше право бути українцями. Ви — щит, що оберігає наші сім'ї, наші міста, наші мрії про вільну країну. Завдяки вам Україна тримається. І ми обов'язково переможемо!»

Дмитро КИСИЛЕВСЬКИЙ: «Сьогодні немає жодної сімʼї, яку не торкнулася війна. Тому ми як ніхто вміємо цінувати кожний день життя, мирного неба і можливості провести час з родиною. Всі ми усвідомлюємо, що це не даність, не подарунок. Це результат щосекундного ризику життям, на який йдуть наші герої. Сьогодні їх День.

Щиро бажаю всім захисникам та захисницям повернутись додому з Перемогою. Повернутись, щоб розказувати дітям та внукам історії з фронту, згадувати полеглих товаришів на зустрічах з друзями, а головне - жити довго-довго. Низький уклін вам і подяка за життя».

 Муса МАГАМЕДОВ: «Допомога військовим стала пріоритетом. Вони робили свою справу на передовій, а ми - свою в тилу. Це була командна робота, яка показала, що лише об'єднавшись, ми можемо збудувати непохитний щит для нашої держави.

Велика честь тим, хто боронить нашу країну. Ви – гордість нашої нації! Від щирого серця дякую за відвагу, мужність і незламність. Вічна пам'ять героям, які віддали своє життя за Україну.»

Галина ЯНЧЕНКО: «Саме завдяки вам Україна існує. Слава нашим героям! Памʼятаємо кожного і кожну, хто віддав своє життя за Україну»

Ганна ЛІЧМАН: «Сьогоднішній день сповнений шани, гордості та вдячності за вашу відвагу, стійкість і незламну волю. Ви — щит нашої держави, ті, хто бореться за свободу і незалежність, захищаючи не лише наші землі, а й нашу ідентичність, наші цінності та майбутнє.

Ми схиляємо голови перед тими, хто поклав своє життя, здоров'я, сили та час на вівтар служіння Україні. Ваш подвиг — найбільший прояв відданості та патріотизму.

Ви — гордість нації, наш приклад мужності й незламності. Кожен ваш крок наближає нас до перемоги, кожен ваш день — це ще один крок до вільної України. І за це ми вам безмежно вдячні!

Ми пам'ятаємо, допомагаємо і не зупиняємось. Сьогодні, завтра, завжди.»

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

15 жовтня 2024 13:41
11 жовтня 2024 11:47
10 жовтня 2024 11:07
10 жовтня 2024 09:43
09 жовтня 2024 14:22
08 жовтня 2024 17:33
08 жовтня 2024 15:57
07 жовтня 2024 18:05
04 жовтня 2024 15:27
03 жовтня 2024 08:53