Комітет з питань економічного розвитку вітає з Днем Незалежності України!

заступник Голови Комітету Дмитро Кисилевський:

«32 роки - дитячий вік за мірками держав. Але за ці роки Україна пережила стільки, що іншим країнам вистачило б на вікову історію.

А головний іспит ми проходимо прямо зараз. Кращі доньки й сини України щодня віддають життя і здоров’я за право вільно жити у своїй державі.

Мільйони українців продовжують самовіддано працювати у тилу. Їхній внесок у боротьбу за Незалежність також надзвичайно важливий.

Сміливість та впевненість українців нарешті змусила весь світ визнати, що наша держава - назавжди. Зовнішня допомога від друзів України у складний період - підтвердження цьому.

Кожен українець і весь великий цивілізований світ наближає Перемогу Країни вільних людей!»

перший заступник Голови Комітету Сергій Тарута:

«Знаємо, хто ми є. Маємо, що захищати. Платимо ціну, яку розуміємо лише ми.

Свято сильних і вільних людей. Із Днем Незалежності, Україно!»

заступник Голови Комітету Олексій Мовчан:

«Сьогодні велике свято – 32 роки нашої Незалежності! Незалежності, яку ми зараз цінимо, як ніколи раніше, яку ми відвойовуємо та захищаємо від агресора. Україна – це не просто країна на карті, це місце, переповнене духом мужності, національної гідності та героїзму. Україна – це країна сильних, нескорених духом людей, які завжди готові протистояти будь-яким викликам. Ми пережили і переживаємо багато випробувань, але наша єдність та солідарність є нашою найбільшою силою, яка допомагає нам знаходити рішення, йти вперед і перемагати.

Досягнення ЗСУ, подвиги наших Героїв, діяльність волонтерів, робота бізнесу в умовах війни та патріотизм громадян підтверджують – ніщо не може стати перед нами, коли ми об'єднані. Ніхто не може нас зламати! Ми віримо у перемогу, у світле майбутнє України.

Нехай саме цей День Незалежності стане початком прориву вперед, нових можливостей, нових досягнень та звершень для нашої країни і для всіх нас. Наближаємо перемогу разом!»

голова підкомітету з питань розвитку конкуренції, рівних умов для бізнесу Людмила Буймійстер:

«Незламна, хоробра, красива!

З найкращими у світі людьми. Це все про тебе, моя люба Україно!

З Днем Незалежності!

Безмежно вдячні ЗСУ, що можемо промовити ці слова сьогодні!

Слава Україні! Слава Нації! Перемоги нам усім!»

член Комітету Муса Магомедов:

«Люди зазвичай не вміють цінувати те, що здобули, не докладаючи справжніх зусиль. І наша незалежність - саме такий випадок. Після декількох десятиліть радянського режиму ми отримали можливість жити в незалежній країні, але чи завжди цінували це? Ні! І саме зараз, коли проливається кров за свободу України, ми зрозуміли, який це великий дар та якою ціною він дається.

Незалежність України - це, передусім люди, які сьогодні захищають, волонтерять, відбудовують та працюють на кожному фронті, вкладаючи власні зусилля та сили для досягнення перемоги. Наразі, в часи важливих подій в історії України, кожен з нас відіграє свою неперевершену роль.

Попри всі труднощі і випробування ми віримо в майбутнє України, віримо у нашу Перемогу, бо ми разом. Дякую кожному за неймовірний внесок у збереження та розвиток нашої держави.

З Днем Незалежності, Україно!»

голова підкомітету з питань адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу Богдан Кицак:

«Найважливіше Державне та національне свято України! Найцінніше, адже підкріплюється кожного дня кров’ю воїнів, які здобувають право на державність, свободу та волю української нації.

Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава українському народові!»

член Комітету Галина Янченко:

«Сьогодні відзначаємо День Незалежності України, згадуючи всіх, хто відстоює нашу свободу на передовій. Нехай відвага і сила духу будуть з нами у ці непрості часи. Слава Україні!»

 

член Комітету Борис Приходько:

«Українська Незалежність. В її основі — боротьба за кожного з нас. За кожну родину, домівку, кожне місто і село. Боротьба за нашу гідність та свободу. За право залишатися особистістю у власній державі. За наше світле,  мирне і демократичне майбутнє!

Ми, українці, як ніхто інший у цьому світі, знаємо ціну свободи і незалежності. І будемо боротися за це стільки, скільки потрібно! 

Велика подяка нашим Захисникам і Захисницям, які щодня і щохвилини виборюють нашу незалежність та свободу, наближають нашу Перемогу!

День Незалежності — день єдності і надії! Нехай цей величний день єднає незламну та сильну Україну і зміцнює нашу віру у Перемогу!

Бажаю українській державі, усьому нашому народу і кожному з нас щасливого майбутнього!

Слава Україні!

Слава ЗСУ, нашим Героям і нашому незламному народу!»

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

10 травня 2024 10:14
10 травня 2024 09:58
09 травня 2024 10:43
08 травня 2024 09:03
07 травня 2024 17:19
07 травня 2024 09:57
06 травня 2024 11:33
03 травня 2024 10:41
02 травня 2024 12:53
01 травня 2024 15:00