Дмитро Кисилевський, заступник Голови Комітету:

"2022-й став для кожного з нас окремою історією. Війна з окупантами когось змусила перевозити сім’ю у безпечніше місце, хтось лишився працювати на підприємстві, забезпечуючи країні надійний тил, а хтось взяв до рук зброю. Ми різні у сприйнятті кожної миті життя. Але за новорічним столом всі ми єдині у найголовнішому побажанні: ПЕРЕМОГИ!

Безпечного і переможного 2023 року! Хай він принесе мир, нові можливості та впевненість у завтрашньому дні."

 Олексій Мовчан, заступник Голови Комітету:

Завершися важкий, виснажливий, вибуховий, тривожний 2022 рік. Коли ми його зустрічали, покладали великі надії, що всі випробування, які ми пройшли в пандемію, закінчяться, і ми нарешті заживемо спокійно. Та ми  навіть не здогадувалися, що на нас чекає. Ніхто не міг уявити, що в XXI сторіччі одній хворій істоті заманеться «звільняти Україну». І що почнеться війна!

Це був справді важкий рік, ми багато втратили. Але також багато отримали і досягли. Наразі Україна – це бренд, символ мужності, незламності, героїзму та волі. Нас знає і нам допомагає майже весь світ. І в цьому величезна заслуга нашого Президента Володимира Зеленського, кожного воїна ЗСУ, кожного українця.

Дякую всім тим, хто відстоює наші цінності. Вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя за волю і Україну.

Яким він буде, 2023 рік.? Вірю, що переможним! З прийдешнім Новим роком! Бережіть себе та своїх рідних!

 Людмила Буймістер, член Комітету:

"Це рік невимовних випробувань для України. 2022 дав нам зрозуміти цінність кожного з нас і дав сили робити все для спільної Перемоги.

31.12.22 Україна знову під масованим ракетним обстрілом. Ворог не заспокоївся і жадає нас зламати. Школи, дитсадки, готелі, приватні будинки та багатоповерхівки - ось перелік "військових об'єктів", які становлять загрозу для цієї імперії зла. Для рашистів цей обстріл наче поданий на "святковий стіл" або як подарунок під ялинку, бо ніщо не збуджує цей народ так, як страждання цивільних українців та безневинні жертви.

Однак, російські варвари й досі не зрозуміли силу українського духу і ніколи цього не зможуть осягнути, бо їм просто не дано.

Так, ми не святкуємо Новий рік так, як раніше.  І наші мужні котики зустрічають 2023 далеко від рідного дому, в окопах, на передовій. Оберігають наш спокій та наші домівки.

Тож виражаю безкінечну вдячність вам, рідні захисники та захисниці, працівники енергетичної сфери, волонтери та кожному з вас, хто наближає Перемогу.

У 2023 році точно відбудуться дива. Бо перш за все ми - дивовижні, сильні, мужні, і встановимо мир на наших землях.

З прийдешніми святами, Незламні українці!"

 Галина Янченко, член Комітету:

"2022 був найскладнішим роком для залучення інвестицій… І саме тому держава мала б проявляти максимальну гнучкість та відкритість до бізнесу. Оперативно реагувати на його потреби. Фокусуватись на інвесторах, які працюють в Україні, та на тих, хто вже почав і попри війну продовжує підготовку до запуску виробництв тут.

Цей рік може бути найскладніший для залучення інвестицій, але він точно не привід опускати руки. Тому працюємо!"

Ярослав Рущишин, секретар Комітету:

" Рік… був сповнений викликів і для держави, і для людей, змусив розставити пріоритети, дав чітко зрозуміти, хто є хто, показав, що наша реальна сила в єдності.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну кожен з нас обрав для себе ту роль, в якій він є максимально ефективним та може допомогти державі. Хтось пішов на фронт, хтось почав активно волонтерити чи продовжив свою волонтерську діяльність. Ми, як народні депутати, не лише приймали закони, що дозволили державній машині не зупинитися — часом доводилося і розливати коктейлі Молотова.

Підводячи підсумки року, хочеться перш за все подякувати тим, без кого він би був неможливим — нашим силам оборони, які є взірцями волі та мужності. Маємо назавжди закарбувати собі в пам'яті те, наскільки великою є ціна нашої боротьби, за що ми боремося та в ім‘я чого — саме це ляже в основу нашої національної ідеї, з якою ми після перемоги будуватимемо нову Україну.

Дякуємо тим, хто робив і продовжує робити свою роботу тоді, коли навколо “валиться світ” — медикам, рятувальникам, енергетикам і безлічі інших фахівців критичної інфраструктури…

Попереду багато роботи, тож єднаймось і з новими зусиллями йдемо до перемоги! Будьмо гідним тилом тих, хто захищає нас на передовій!"

 Олександр Маріковський, член Комітету:

"Традиційно у цей період ми озираємося назад і дякуємо. Сьогодні хочеться подякувати кожному, хто в будь-який спосіб наближає Перемогу України.

Що наш тато/мама, брат/сестра, друг/подруга – Герой-захисник/захисниця

Що наші волонтери, енергетики, міжнародні дипломати – наша гордість, нова еліта

Що ми дбаємо про розвиток нашої культури і наших традицій

Що ми – компанія, що сплачує податки в Україні та створює продукт «made in Ukraine»

Що ми – ті, хто служить народові України робимо свою роботу на своєму фронті не гірше ніж ЗСУ на своєму!

Що ми – нація: самобутня, сильна, вільна, з історією незламності та величі, і ми пишаємось тим, що ми є частиною цієї могутньої нації.

Що у нас є лідери, нарешті, ті, на яких можна покластися і діям яких можна довіряти.

Що кожен на своєму місці робить усе, щоб нам на 1 хвилину, 1 годину, добу або місяць наблизити нашу бажану та заслужену Перемогу!

Слава могутній Україні! Слава нашим Героям!"

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

03 травня 2024 10:41
02 травня 2024 12:53
01 травня 2024 15:00
30 квітня 2024 12:00
29 квітня 2024 13:00
26 квітня 2024 10:30
25 квітня 2024 13:27
25 квітня 2024 09:51
24 квітня 2024 10:20
23 квітня 2024 11:40