Порядок денний засідання Комітету 11 серпня 2022 року о 12:00 у форматі відеоконференції

Опубліковано 10 серпня 2022, о 16:02

 Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань економічного розвитку

11 серпня 2022 року о 12:00 годині

(в режимі відеоконференції)

 

 

1. Проект Закону про офіційну статистику (реєст. № 5886) ( повторне друге читання). 

2.Проект Закону про особливості правової охорони географічних зазначень для сільськогосподарської продукції та харчових продуктів, захист прав та застосування схем якості, включаючи традиційні гарантовані особливості для сільськогосподарської продукції та харчових продуктів (реєстр. № 5616) (друге читання).

3.Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації деяких питань примусового відчуження та вилучення майна в умовах правового режиму воєнного стану (реєстр. № 7605) (друге читання).

4. Про перегляд рішення Комітету щодо проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" та інших законів України щодо здійснення оборонних та публічних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану (реєстр. № 7163) (друге читання).

5.Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності суб'єктів державного сектору економіки (реєстр. № 6101 від 27.09.2021).

6.Про створення підкомітету з питань адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу, виконання міжнародно-правових зобов’язань України у сфері європейської інтеграції. Затвердження предметів його відання, обрання Голови підкомітету та формування персонального складу підкомітету.

7.Про розподіл функціональних обов’язків між заступниками Голови Комітету.

РІЗНЕ

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку