13 березня 2024 року відбулася робоча нарада щодо управління державною власністю

Опубліковано 13 березня 2024, о 14:34

 Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку 

 

У Комітеті з питань економічного розвитку 13 березня 2024 року за ініціативи заступника Голови Комітету, голови підкомітету з питань регулювання публічних закупівель та ефективного управління державним і комунальним майном Олексія Мовчана відбулася робоча нарада щодо управління державною власністю.

У заході взяли участь народні депутати України, представники Міністерства економіки України, Міністерства освіти та науки України, Міністерства юстиції України, Фонду державного майна України, АТ«Прозорро.Продажі», експерти, консультанти та інші стейкхолдери.

Учасники наради обговорили наступні питання:

1. Управління державним майном освітнього призначення: перешкоди чинного Закону України “Про освіту” для ефективного управління та розпорядження таким майном.

2. Плани щодо управління державним майном на 2024 рік: приватизація (переліки об’єктів, що підлягають приватизації та переліки об'єктів, заборонених до приватизації), ліквідація, оренда.

3. Ефективне управління стягненим санкційним майном: результати та плани Фонду державного майна України та робота в частині удосконалення законодавства.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку