12 березня 2021 о 15.00 відбулося засідання Робочої групи з доопрацювання законопроекту про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" та деяких інших законодавчих актів України щодо посилення контролю та відповідальності за порушення законодавства у сфері публічних закупівель, забезпечення належного захисту прав учасників публічних закупівель (реєстр. № 4394)

Опубліковано 12 березня 2021, о 17:22

 Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку 

   У Комітеті з питань економічного розвитку відбулося засідання Робочої групи з доопрацювання проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" та деяких інших законодавчих актів України щодо посилення контролю та відповідальності за порушення законодавства у сфері публічних закупівель, забезпечення належного захисту прав учасників публічних закупівель (реєстр. № 4394) під головуванням Голови підкомітету з питань регулювання публічних закупівель та ефективного управління державним і комунальним майном Олексія Мовчана.

 У ній взяли участь народний депутат Денис Маслов – автор законопроекту,  представники Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Антимонопольного комітету України та Державної аудиторської служби України.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку