Галасюк: Україна - не шахівниця для гри сильних світу цього!

Опубліковано 05 листопада 2018, о 14:51

 Секретаріат Комітету з питань промислової політики та підприємництва 

Парламентський Комітет з питань промислової політики і підприємництва наполягає на невікдладному розгляді пакету законопроектів для зняття штучного, необґрунтованого та корупційного тиску на малий та середній бізнес, пов'язаного із перевіркою трудових відносин (реєстр. №№ 5711, 6489, 7326, 8277). На цьому під час Погоджувальної Ради наголосив Голова Комітету.

 

"Як і весь український малий і середній бізнес, наш Комітет виступає за детінізацію трудових відносин, але це жодним чином не має обертатися штучними утисками, необґрунтованими перевірками, корупційним тиском на українських підприємців. Сьогодні з усіх регіонів звертаються із тим, що цим інструментом зловживають", - розповів нардеп. Крім того, В.Галасюк відзначив важливість прийняття пакету законів про торговельний захист України від субсидованого та демпінгового імпорту. "Іноземні виробники сьогодні заходять на український ринок "як ніж у масло" . Знищують українську промисловість. Кожна країна бореться за інвестиції, ринки, сировину, робочі місця. Тільки Україна у цьому виступає не суб'єктом, а об'єктом - шахівницею, на якій сильні світу цього розігрують свою гру! Тому нам треба це виправляти - запроваджувати відповідний торговельний захист - захищати економічний кордон України, створювати привабливі умови для інвестицій та розвитку промисловості всередині країни. Тому треба терміново прийняти Промисловий пакет реформ!" - пояснив він.

 

Як поінформував В.Галасюк, Комітет з питань промислової політики та підприємництва також готує на наступний сесійний тиждень законопроект про безкоштовне підключення до інженерних мереж. Аби підняти українську промисловість, зарплати і доходи українців, Галасюк також закликав нарешті прийняти в цілому закон "Купуй українське, плати українцям!".


Відео

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку