МЕРТ погодив законопроект про відміну мораторію на експорт лісу-кругляка, –В.Галасюк

Опубліковано 10 березня 2017, о 15:30

 Секретаріат Комітету з питань промислової політики та підприємництва 

МЕРТ погодив законопроект про відміну мораторію на експорт лісу-кругляка, – В.Галасюк

 

Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк повідомив про плани Уряду скасувати мораторій на експорт лісу-кругляку.

“За наявною у мене інформацією, Мінекономіки погодив зрадницький законопроект №6035 про відміну мораторію на експорт лісу-кругляка БЕЗ ЗАУВАЖЕНЬ”, – поінформував надеп.

За словами політика, якщо ця інформація підтвердиться офіційно - це стане прямим свідченням того, що “керівництво МЕРТ не тільки некомпетентне, а й є співорганізаторами “афери Денисенка”, яка протирічить українським інтересам та угоді з СОТ”.

Нагадаємо, нещодавно, незважаючи на позитивні ефекти мораторію, у Верховну Раду внесли законопроект №6035 про відміну мораторію на експорт лісу-кругляк, що всупереч регламенту було розписано не на профільний Комітет з питань промислової політики та підприємництва, до предметів відання якого відноситься зовнішньоекономічна діяльність, а на Комітет з питань економічної політики.

Голова промислового Комітету пообіцяв відстоювати національні інтереси до кінця та “каменя на камені не залишити від компрадорської махінації” по скасуванню мораторію.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку