М.Хміль зустрівся з польською проектною групою технічної допомоги

Опубліковано 20 березня 2017, о 14:45

 Секретаріат Комітету з питань промислової політики та підприємництва 

М.Хміль зустрівся з польською проектною групою технічної допомоги

 

Секретар Комітету Михайло Хміль взяв участь у спільній робочій зустрічі керівництва української Асоціації індустріальних парків України АІНПУ та Польсько-Української Господарчої Палати (ПУГП) з представниками експертної місії проектної групи технічної допомоги Україні від Міністерства розвитку Польщі по тематиці обміну досвідом, співпраці і розвитку в Україні індустріальних парків. 

Разом з колегами парламентар, зокрема, висвітлив проблематику законодавчого і інституціонального забезпечення індустріального та іншого розвитку регіонів України. 

Під час заходу відзначалася потреба у системній співпраці в даному напрямку з органами місцевої влади, відповідними міністерствами України, іноземними та міжнародними організаціями. 

Серед іншого, польська сторона представила відповідний позитивний досвід Польщі. Мова також торкнулась і проблем та помилок країни у даних питаннях. Про це, зокрема, розповів колишній Міністр економіки і соціальної політики Польщі, Президент ПУГП Яцек П’єхота

Результатом перемовин стало окреслення спільного плану дій і встановлення домовленостей щодо подальшої співпраці, в т.ч. по конкретних проектах.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку