Голова промислового Комітету привітав УСПП з 25-річчям

Опубліковано 03 квітня 2017, о 10:30

 Секретаріат Комітету з питань промислової політики та підприємництва 

Голова промислового Комітету привітав УСПП з 25-річчям

 

Найбільша ділова організація країни «Український союз промисловців і підприємців» сьогодні святкує чвертьвіковий ювілей, що тісно переплетений з історією нашої держави, її економічними здобутками та стратегіями майбутнього розвитку. Реформаторські законодавчі ініціативи, розбудова громадського суспільства, співпраця з Єврокомісією та Європарламентом, дипломатичними представництвами, захист національних виробників, інвесторів, нарощування експорту – все це серед напрямів діяльності організації.

 

Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк привітав УСПП із поважною датою, відзначивши високу місію, а, отже, і відповідальність УСПП перед українським суспільством

 

Парламентар нагадав - завдання УСПП полягають не тільки у захисті інтересів організацій-учасників об’єднання, але і в розробці економічної політики, що сприятиме реалізації національних інтересів і розширенню національного «поля гри» для вітчизняних та закордонних інвесторів»: «УСПП та інші провідні бізнес-асоціації мають ставати співархітекторами нової економічної та монетарної державної політики – без цього не відбудеться економічний ренесанс України».

 

«Якщо цього не робити – працюватимемо тільки на те, щоб обслуговувати кредити МВФ», - запевнив В.Галасюк.

 

Крім того, за словами нардепа, робота таких організацій як УСПП також має сприяти відновленню суверенної демократії в Україні: «Влада має спиратися на власних платників податків, роботодавців, підприємців, промисловців, тих хто створює робочі місця і наповнює державну казну, а не на закордонних кредиторів, які виставляють свої умови. Народ України має диктувати свої умови!»  

 

«Ви завжди можете на нас розраховувати», - запевнив В.Галасюк.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку