Голова Комітету В.Галасюк: Стратегія не замінює тактику!

Опубліковано 24 листопада 2016, о 13:07

Голова Комітету В.Галасюк: Стратегія не замінює тактику!

Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк закликав Першого-віце-прем’єр-міністра – Міністра економічного розвитку України С.І. Кубіва вже сьогодні, тут і зараз, проводити щотижневі галузеві наради з виробниками, підприємцями та роботодавцями.

“Розробка будь-якої стратегії не виправдовує відсутності адекватної тактики”,  - заявив Віктор Галасюк під час організованого Міністерством економічного розвитку і торгівлі України за підтримки проекту “FORBIZ – створення кращого бізнес-середовища” (ініціатива EU4Business) обговорення “Стратегія розвитку малого і середнього підприємництва 2020: пріоритети, презентація, дискусія”.

За словами парламентаря, неприпустимо “однією рукою створювати "стратегію" розвитку малого бізнесу, а іншою - намагатись відмінити мораторій на експорт лісу-кругляка, який реально сприяє малому бізнесу по всій країні - успішно залучає інвестиції, створює робочі місця, збільшує експорт готової продукції”.

Захід проходив в рамках Європейського тижня малого та середнього бізнесу та зібрав понад 100 авторитетних представників органів державної влади, бізнес-асоціацій, організацій підтримки підприємництва, торгово-промислових палат, фінансових та наукових установ.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку