Ситуація для малого бізнесу в Україні "ахова" - В.Галасюк

Опубліковано 25 серпня 2016, о 09:21

Ситуація для малого бізнесу в Україніахова” – В.Галасюк

 

Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк засудив незаконні дії правохоронних органів стосовно підприємців в Україні. Про це В.Галасюк заявив, виступивши на підтримку Євгена Уткіна, офіс компанії якого став черговим об’єктом брутального беззаконня зі сторони СБУ та прокуратури.

 

Як зазначає Галасюк, ситуація для малого бізнесу в Україні й без того більш ніж критична. "Кредити під 25-30%, податки вищі, ніж в Європі, контрабанда на митниці процвітає, диктат енергомонополістів, і "старі-нові люди" у владних кабінетах, які кажуть, що реформи йдуть успішно - просто не так швидко, як треба. Якщо це успішні реформи, то якими ж тоді страшними були б неуспішні?!?" – пише нардеп на своїй сторінці у фейсбук.

 

Голова Комітету зазначає - у підприємця сьогодні три варіанти вирішення проблеми:

1)                безперспективно залишатись "користувачем" існуючої бюрократизованої, корумпованої та монополізованої системи і чекати кращих часів;

2)                емігрувати, що сьогодні, на жаль, обирають навіть талановиті, проукраїнські та успішні;

3)                об'єднуватись, виробляти власні рецепти та диктувати владі зміну правил гри.

 

"Якщо ти обираєш третій вихід, до тебе рано чи пізно приходить СБУ та прокуратура як до відомого Інноватора, Волонтера, Інвестора, Виробника та Мецената Євгенія Уткіна. Може, хочуть вивчити ретельніше - чи насправді є ще такі люди, які не емігрували?” – коментує парламентарій.

 

Галасюк переконанийслід негайно треба радикально перезавантажитипрогнилу суддівсько-прокурорсько-лівоохоронну систему” та її політичну основу і, у свою чергу, обіцяє докласти максимально зусиль для захисту законних інтересів Є.Уткіна та унеможливлення подібних ситуацій у майбутньому.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку