Україна - країна підприємців

Опубліковано 26 жовтня 2016, о 17:31

Українакраїна підприємців

 

Під таким лозунгом сьогодні відкрили перший бізнес-форум для молодих підприємців і тих, хто мріє про власну справу. Організатори заходу - Український союз промисловців і підприємців, за підтримки ПриватБанку, керувались прагненням показати реальні можливості й перспективи для втілення їхніх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи та продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу.

“Я б дуже хотів, щоб наш уряд повчився у проекта КУБ (Країна Успішного Бізнесу) і взяв однією з головних цілей – створення робочих місць! Годі вже розповідати нам казки, що набирання нових кредитів МВФ – це економічний успіх. Справжній успіх реформ - це нові інвестиції, робочі місця, виробництво, експорт та податки. Тому або змінюйте політику, або підприємці поміняють вас!” – зазначив спікер форуму Віктор Галасюк. Голова Комітету переконаний - розвиток власного виробництва та підприємництва можливий через здешевлення кредитів та страхування експорту (експортно-кредитне агентство), створення привабливих податкових умов для залучення інвестицій у нові виробництва (індустріальні парки), надання чітких довгострокових гарантій інвесторам (державно-приватне партнерство), створення механізмів захищеного інвестування в енергмодернізацію (енергосервіс), через державну фінансову та консультаційну підтримку малих підприємців (агенція підтримки малого бізнесу).

Учасники форуму отримали з перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від спеціалістів з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку