Дмитро Кисилевський:

Велика подяка кожному українському воїну. Щодня бійці ЗСУ кладуть життя і здоров’я за незалежність нашої держави, за те щоб ми, а не окупанти, вирішували, як нам жити. Цей подвиг Збройних Сил України пам’ятатимуть всі майбутні покоління.

Українська армія - справді народна. Немає жодного справжнього українця, який би після вторгнення росіян не підтримував Збройні Сили Україні у будь-який спосіб. Хтось донатить на дрони та машини, хтось волонтерить, доставляючи ліки та одяг, хтось зміцнює дух бійців своєю творчістю. Зрештою, кожен, хто ходить на роботу і сплачує податки в Україні, підтримує забезпечення ЗСУ всім необхідним.

Це те, в чому помилились окупанти і західні аналітики. Вони рахували кількість штатних солдатів та танків, а виявилося, що кожен українець під час війни - боєць ЗСУ на своєму місці, на лінії фронту або в тилу. Вітаю з Днем найбільш народної армії світу. З Днем ЗСУ!

Олексій Мовчан:

Україна б’ється і живе завдяки нашим воїнам, які захищають нас від російського зла. Щодня, щохвилини ви здійснюєте подвиги, проявляєте неабияку стійкість та відвагу. Ціною власного життя виборюєте свободу для кожного українця. Пліч-о-пліч з побратимами відбиваєте атаки російських окупантів та звільняєте нашу рідну землю.

І сьогодні весь Світ захоплюється вашою сміливістю і героїзмом. Ви показали, що українське військо – це армія нескорених. Віримо у вашу силу і віримо у нашу перемогу! Дякуємо за вашу службу!

Також низько вклоняємося світлій пам’яті полеглих та згадуємо усіх, хто загинув у боротьбі з окупантом.

Ярослав Рущишин:

В День Збройних Сил України дякуємо кожному та кожній, хто мужньо боронить нашу країну!

Українська армія — приклад стійкості та сили духу. Як би не було важко, наші військові з честю несуть бойову службу в небі, на морі та на суші.

Дякуємо Вам за безцінний вклад в безпеку нашої країни! Пам‘ятаємо тих, хто поклав своє життя за Україну, вільну та гідну.

Людмила Буймістер:

З 2014 року ми ведемо нерівний бій з тоталітарним злом, гідно виконуємо присягу на вірність державі та народу України. 24 лютого вся країна об’єдналася у цій боротьбі проти агресора, військо, добровольці, волонтери. Ця єдність потрібна нам зараз, як ніколи.

Мої дорогі побратими та посестри! Бажаю Вам янгола охоронця, сили та сталевої витримки!

Молюся, щоб наступний День Святого Миколая та День Збройних Сил України кожен захисник та захисниця зустріли у теплому колі своїх рідних, близьких та дітей після Нашої Спільної Перемоги!

Муса Магомедов:

Наші справжні герої - сильні, мужні, незламні воїни! Ви бороните землю та небо над нами ціною свого життя: тримаєте «щит» та повертаєтесь на «щиті». Під час війни в нас немає ані свят, ані вихідних. Але є головне свято в році - це День ЗСУ!

Друзі, впевнений, у кожного з вас є кого привітати та подякувати за можливість жити у вільній країні. І ми повинні робити кожен, що в наших силах, щоб наші герої знали, що ми в них є, а вони в нас. В котрий раз щиро дякую всім, хто боронить нашу країну. Вічна пам'ять воїнам, які поклали своє життя за нашу незалежність!

 Ганна Лічман:

На ЗСУ тримається незалежність України та наша свобода. Вони стримують ворога та звільняють землі, ризикуючи власним життям і здоров’ям. Я безмежно вдячна кожному бійцеві за цей надзвичайно великий внесок у майбутнє нашої країни, який ви робите щосекунди!

Нехай ваша дорога буде завжди освітлена перемогами, а ворог — тремтить перед вашою мужністю і героїзмом! З Днем Збройних сил України!

Ігор Марчук:

Збройні сили України – це меч і щит нашої держави, наша опора і захист. Саме у цей складний час для України ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Українське військо є і буде справжньою гордістю нації, що нестримно відстоює свою незалежність. Нехай кожен день вас супроводжують невичерпні сили, а янголи-охоронці будуть вірними супутниками на шляху до Перемоги.

У цей день також згадаймо військовослужбовців, які віддали життя заради майбутнього нашої держави. Ми пам'ятатимемо ваш подвиг завжди, зробимо усе, щоб майбутні покоління знали якою ціною, і шанували...

 Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

03 травня 2024 10:41
02 травня 2024 12:53
01 травня 2024 15:00
30 квітня 2024 12:00
29 квітня 2024 13:00
26 квітня 2024 10:30
25 квітня 2024 13:27
25 квітня 2024 09:51
24 квітня 2024 10:20
23 квітня 2024 11:40