18 лютого 2021 року відбулися слухання у Комітеті на тему: «Ефективність та реалізація Урядом Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
23 лютого 2021, 11:04

   18 лютого 2021 року відбулися слухання у Комітеті на тему: «Ефективність та реалізація Урядом Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» за підтримки представників Вестмінстерської фундації за демократію.
  Відкрив слухання Голова Комітету Дмитро Наталуха, який зазначив: «Ці слухання покликані започаткувати важливу практику моніторингу виконання законодавства виконавчою владою, яка його ефективність. Якщо не виконується, чи виконується не ефективно - спробувати зрозуміти чому, чи можемо ми, депутати, від себе зробити щось, щоб покращити цей процес, чи може уряд дати рекомендації органам виконавчої влади, іншим органам державної влади для того, щоб робити це ефективно. Проговорити також такий інструмент парламентського контролю, як моніторинг виконання і ефективності реалізації  урядом Законів України, на прикладі  саме цього другого антикризового пакету». Детальніше ознайомитися можна тут.