Як захистити права інтелектуальної власності в реаліях сьогодення?

Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку
06 листопада 2019, 14:18

Технологічні та соціальні зміни рухаються швидше, ніж еволюція законодавства та перетворення цілей  держави у конкретні програми і практичні дії з досягнення відповідних результатів.
 Як захистити права інтелектуальної власності в глобалізованих та оцифрованих реаліях сьогодення та в контексті європейської інтеграції? Наскільки зміниться ситуація в нашій країні в сфері інтелектуальної власності з моменту функціонування IP-суду? Які практичні рекомендації щодо захисту прав інтелектуальної власності можуть надати провідні експерти сфери? Відповіді на ці та багато інших питань було отримано на ІР Ukraine NOW - Форумі, що відбувся 1 листопада 2019 року в столичному Radisson Blu Hotel. Форум, був присвячений обговоренню актуальних питань у сфері інтелектуальної власності та перших підсумків співпраці юристів і влади. Представники обох сторін обговорили IP та інвестиції.
 Взяв участь у форумі і Голова Комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха, який висловив стурбованість щодо потенційного випаду промисловості, виробництва і новацій з порядку денного через нагальні питання, на кшталт відкриття ринку землі.
«На сьогоднішній день ми вже ведемо роботу над законопроектом «Про індустріальні парки». В процесі ми приходимо до ключового висновку, ІС - це дійсно економічна категорія, тому попереду дуже багато роботи» - повідомив  Дмитро Наталуха.
Детальніше можна ознайомитися за посиланням: ЛігаЗакон, 2 event