КРУГЛИЙ СТІЛ на тему: "СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ"

Секретаріат Комітету з питань промислової політики та підприємництва
14 березня 2018, 15:30




 ПАРЛАМЕНТСЬКИЙ КРУГЛИЙ СТІЛ "СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ"

14 березня 2018 року о 15:30



вул. Грушевського 5, конференц-зала (вхід через 9-ий під’їзд)


КОМІТЕТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
З ПИТАНЬ ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА

https://www.facebook.com/IndustryCommittee/







Ще у березні 2015 року Комітетом Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва за ініціативи Голови Комітету В. Галасюка було затверджено «Модель промислової політики України».

Фактично через три роки, наприкінці січня 2018 року Мінекономрозвитку в стінах уряду представило «Проект Стратегії розвитку промислового комплексу України» (до 2025 року). “Нафталіновий мотлох”, “затаскані штампи”, “жодної конкретики” - так жорстко документ розкритикували виробники, а Національний комітет з промислового розвитку взагалі відхилив його. Проект й досі не був публічно представлений експертам, парламентарям та суспільству.

Наскільки задовільною є промислова політика держави? Хто є її рушійною силою, а хто “гальмом”? На чому варто зосередитись парламенту та уряду для успішного розвитку промисловості? Які законодавчі ініціативи мають бути прийняті невідкладно та якою має бути промислова стратегія України?

Вищезазначені питання 14-го березня о 15:30 у конференц-залі на Грушевського, 5, будуть обговорювати під час організованого народними депутатами України - членами комітетів ВРУ з питань промислової політики та підприємництва, з питань фінансової політики та банківської діяльності, з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки  та представниками Національного комітету з промислового розвитку круглого столу «Стратегія розвитку промисловості України».  У  заході візьмуть участь близько 100 учасників: парламентарів та урядовців, представників бізнесу, галузевих асоціацій, експертів та громадськості.

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ:

http://rada.gov.ua/video/rada-tv/64430.html

 

Акредитація ЗМІ: https://goo.gl/AH18LW , 067 748 08 19

 

Реєстрація учасників: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaz77MvOQb8BLatq1OQVFJKC1j1JOgjxdZQZMdNn_5nQQWPw/viewform

Для довідок: (044) 255-35-95,  255-29-64,  stiopina@rada.gov.ua

Заявки приймаються до 13-го березня включно.