Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк привітав підприємців України із професійним святом

14 вересня 2015, 15:50

Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк привітав підприємців України із професійним святом

 

 4-го вересня у приміщенні Торгово-промислової палати України з нагоди Дня підприємця відбулося урочисте спільне засідання Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП), Торгово-промислової палати України (ТПП) та Ради підприємців при КМУ.

 В рамках заходу із вітальним словом від Верховної Ради України та Голови Верховної Ради України  Володимира Борисовича Гройсмана, а також від Комітету з питань промислової політики та підприємництва виступив Голова Комітету Віктор Галасюк.

Поздоровивши підприємців, В.Галасюк відзначив, що перепони на шляху діяльності та розвитку даної сфери існують, але для їх подолання в Верховній Раді України сформувалось справжнє промислово-інвестиційне лоббі, що нараховує вже декілька десятків активних депутатів з різних фракцій, які мають єдине бачення.

"Не буває економічного дива – ми повинні спочатку врятувати, а потім – побудувати сильну економіку України!" - поділився Голова власними переконаннями та  позицією однодумців.

 В.Галасюк зазначив, що корупція, контрабанда, утистки, непомірне податкове навантаження, недосконалість регуляторного середовища – все це заважає підприємництву. "Потрібно ліквідувати ці бар'єри та одночасно закласти потужні інвестиційні та фіскальні стимули для розвитку підприємництва і створити продуктивні робочі місця, щоб підняти український ВВП до європейського рівня,"- переконаний народний депутат. 

Для цього Комітетом з питань промислової політики та підприємництва було розроблено та затверджено Модель економічної політики України, спрямовану на досягнення зазначених цілей, - поінформував він.

 Віктор Галасюк подякував дружнім комітетам та колегам, що працюють над реалізацією цієї великої мети та закликав: "Ми маємо подбати про наших промисловців та підприємців, адже саме вони дбають про наповнення українського бюджету, з якого живе країна!".

По завершенню виступу Голова Комітету вручив почесну грамоту від Голови Верховної Ради України Володимира Борисовича Гройсмана генеральному директору ПАТ «Керамет» Бублею Володимиру.