Порядок денний засідання Комітету 05 жовтня 2023 року у режимі відеоконференції

Опубліковано 03 жовтня 2023, о 11:20

 Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку 

КОМІТЕТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ  ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ

(Київ, вул. Банкова, 5 -7)

05 жовтня 2023 року, початок о 09:00

у форматі відеоконференції


ІЗаконопроекти, з опрацювання яких Комітет  визначено головним:

1. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України" (реєстр. №  10063 від 18.09.2023).

2. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України" щодо гарантування права постраждалих громадян на отримання компенсації за пошкоджене та знищене житло (реєстр. №  10063-1 від 28.09.2023).

3. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про основні засади примусового вилучення в Україні об’єктів права власності Російської Федерації та її резидентів" щодо уточнення питань сплати державними підприємствами частини чистого прибутку» (реєстр. №  10064 від 18.09.2023).

4. Проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення умов провадження господарської діяльності в період воєнного (надзвичайного) стану в Україні (реєстр. № 7331)  (друге читання)

ІІ. Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку