Порядок денний засідання Комітету 08 серпня 2023 року у режимі відеоконференції

Опубліковано 04 серпня 2023, о 10:10

 Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку 

КОМІТЕТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

З ПИТАНЬ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

Проект

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ

(Київ, вул. Банкова, 5-7, ЗАЛА ЗАСІДАНЬ 214)

 

 08 серпня 2023 року

початок о 10 :00

(у режимі відеоконференції)

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1.Перегляд рішення Комітету щодо проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні" (реєстр. № 8138) (друге читання).

2. Проект Закону України про внесення змін до розділу Х "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про технічні регламенти та оцінку відповідності" та деяких законів України щодо удосконалення механізмів оцінки відповідності транспортних засобів (реєстр. №9460 від 04.07.2023).

 ІІ. ІНШЕ.

3. Щодо пропозицій Комітету з питань економічного розвитку до порядку денного десятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (вересень 2023 – січень 2024)

4. Щодо орієнтовного плану роботи Комітету з питань економічного розвитку на період десятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (вересень 2023 – січень 2024)

5. Щодо Звіту про роботу Комітету з питань економічного розвитку за період дев'ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

6. Стан спиртової галузі в Україні. Проблеми та шляхи вирішення в управлінні державним майном у спиртовій галузі України. Запрошені: Голова Фонда державного майна України та Керівник Державного управління справами

 ІІІ. РІЗНЕ.

7. Про проведення круглого столу на тему: «Економіка України в умовах війни та післявоєнний розвиток»

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку