26 листопада 2020 року о 16.00 у режимі відеоконференції відбудеться засідання підкомітету з питань регулювання публічних закупівель та ефективного управління державним і комунальним майном.

Опубліковано 25 листопада 2020, о 10:04

 Секретаріат Комітету з питань економічного розвитку 

 

                                                                                       вул. Банкова, 5-7, кім. 214

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання  підкомітету з питань регулювання публічних закупівель та ефективного управління державним і комунальним майном

Комітету з питань економічного розвитку

26    листопада  2020  року о 16:00  годині

                                                  (у режимі відеоконференції)


1.     Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі” щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості (реєстр. №3739 від 24.06.2020).

 

2.     Обговорення норм Закону України “Про оренду державного та комунального майна” та Закону України “Про статус народного депутата України” в частині питання щодо надання в оренду народному депутату України службового приміщення для виконання депутатських повноважень (громадської приймальні).

 

3.     Обговорення порядку взаємодії Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку та підкомітету з питань регулювання публічних закупівель та ефективного управління державним і комунальним майном під час реалізації положень Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна” (щодо парламентського контролю за приватизацією державного майна).


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку