Засідання Комітету 17 травня 2018 року

Опубліковано 16 травня 2018, о 12:49

 Секретаріат Комітету з питань промислової політики та підприємництва 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРОМИСЛОВОЇ 
ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА

__________________________________

(вул. Грушевського, 5,  о 12.00, кулуари, 3-й поверх)


17 травня

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1.
Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" (щодо оформлення документів релігійних організацій)
(р. № 6642, н.д. Унгурян П.Я., Тимчук Д.Б., Кірш О.В., Логвинський Г.В, Лаврик М.І., Єленський В.Є., Продан О.П.)

2.
Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів
(р. № 5495, н.д. Ляшко О.В., Галасюк В.В., Вовк В.І., Дубінін О.І., Розенблат Б.С., Єфімов М.В., Кіраль С.І., Кривошея Г.Г., Кужель О.В., Нечаєв О.І.)

3. Про зняття з розгляду проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення реалізації права на конвертацію грошових вимог до товариства на внесок до його статутного капіталу (друге читання) (р. № 2764)

4.
Проект Постанови «Про звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України щодо створення Міністерства промисловості та інновацій України – центрального органу виконавчої влади для забезпечення формування та реалізації державної промислової та інноваційної політики». (р. № 8359)

5. Різне

Аудіозапис засідання Комітету


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку