Засідання Комітету 24 грудня 2014 року

Опубліковано 27 грудня 2014, о 16:07

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА

______________________________________

(вул.Садова, 3,  кімн.211,  о 10.00)

 

24 грудня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів" (щодо заборони експорту лісоматеріалів дуба) (р.№1096, н.д. Ю.Левченко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів" (щодо мораторію на експорт лісо- та пиломатеріалів у необробленому вигляді) (р.№1362,
н.д. Д.Добродомов та ін.).

Проект Закону про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації (р.№1313,
н.д. О.Ляшко та  ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про інвестиційну діяльність" (щодо управління державними інвестиціями) (р.№1536, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція) (р.№1580, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект  Закону  про  Державний  бюджет України  на  2015   рік (р.№1000, КМУ).

         Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації) (р.№1409, н.д. О.Ляшко та ін.).

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку