В.Галасюк: Промисловість – фундамент будь-яких успішних реформ!

Опубліковано 04 вересня 2017, о 14:08

 Секретаріат Комітету з питань промислової політики та підприємництва 

В.Галасюк: Промисловість – фундамент будь-яких успішних реформ! 

Для того, щоб реально подолати безробіття в Україні, підвищити доходи громадян та успішно провести соціальні реформи в інтересах українців потрібно, щоб працювала власна промисловість та економіка. На цьому під час Погоджувальної ради наголосив Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк.

Як підкреслив парламентар, тижневий порядок денний Ради не включає жодного промислового законопроекту. Натомість, для того, щоб економіка запрацювала, потрібно приймати їх щотижня. Так В.Галасюк назвав першочергові пріоритети, запропоновані очолюваним ним Комітетом з питань промислової політики та підприємництва на цей тиждень.

Серед них законопроекти:

6671 - щодо сприяння розвитку промисловості, інвестиційної діяльності, захисту та гарантування прав і законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності;

5495 - щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів;

2216а - щодо діяльності технологічних парків;

4591 - про Установу бізнес-омбудсмена;

6368 - про реструктуризацію заборгованості державного підприємства "Харківське державне авіаційне виробниче підприємство (ХДАВП)".

"Ми пропонуємо врахувати і невідкладно розглянути ці законопроекти, аби залучати в Україну інвестиції, створювати робочі місця і піднімати зарплати і пенсії. Оце справжні реформи", - зазначив В.Галасюк.

 

Відео

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку