Голова Комітету В.Галасюк представив у Брюсселі політику та інструменти економічного розвитку та партнерства

Опубліковано 12 жовтня 2016, о 15:38

Голова Комітету В.Галасюк представив у Брюсселі політику та інструменти економічного розвитку та партнерства

 

“На запрошення європейських колег щойно виступив на спеціальному заході, присвяченому Східному партнерству, економічному розвитку, підприємництву та інноваціям в рамках "Європейського тижня регіонів та міст" у Брюсселі”, - поінформував на своїй сторінці у фейсбук Голова парламентського Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк.

За словами народного депутата України, у своїй промові до європейської сторони він наголосив - промислова та інвестиційна політика з одного боку та регіональний розвиток і децентралізація з іншого - є взаємодоповнюючими і більше того – створюють синергію. “Через величезний супротив консерваторів і “політичних динозаврів” ми нарешті переходимо від артикуляції правильних цілей та пріоритетів до їх інструментального забезпечення. Державно-приватне партнерство, енергосервісні контракти, індустріальні парки, експортно-кредитне агентство, агенція підтримки малого бізнесу та інші інструменти, які ми крок за кроком втілюємо на законодавчому рівні, закладають фундамент для масштабного залучення інвестицій, створення сучасних виробництв і високооплачуваних робочих місць, а також започатковують нові багатомільярдні ніши і ринки, цікаві і Україні і нашим міжнародним партнерам”, - зазначив Галасюк.

Парламентарій переконаний – такий цілеспрямований та інструментальний підхід до індустріально-інноваційного та регіонального розвитку стане історією успіху як для України, так і для Європейського Союзу.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку