Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк привітав підприємців України із професійним святом

Опубліковано 14 вересня 2015, о 15:50

Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк привітав підприємців України із професійним святом

 

 4-го вересня у приміщенні Торгово-промислової палати України з нагоди Дня підприємця відбулося урочисте спільне засідання Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП), Торгово-промислової палати України (ТПП) та Ради підприємців при КМУ.

 В рамках заходу із вітальним словом від Верховної Ради України та Голови Верховної Ради України  Володимира Борисовича Гройсмана, а також від Комітету з питань промислової політики та підприємництва виступив Голова Комітету Віктор Галасюк.

Поздоровивши підприємців, В.Галасюк відзначив, що перепони на шляху діяльності та розвитку даної сфери існують, але для їх подолання в Верховній Раді України сформувалось справжнє промислово-інвестиційне лоббі, що нараховує вже декілька десятків активних депутатів з різних фракцій, які мають єдине бачення.

"Не буває економічного дива – ми повинні спочатку врятувати, а потім – побудувати сильну економіку України!" - поділився Голова власними переконаннями та  позицією однодумців.

 В.Галасюк зазначив, що корупція, контрабанда, утистки, непомірне податкове навантаження, недосконалість регуляторного середовища – все це заважає підприємництву. "Потрібно ліквідувати ці бар'єри та одночасно закласти потужні інвестиційні та фіскальні стимули для розвитку підприємництва і створити продуктивні робочі місця, щоб підняти український ВВП до європейського рівня,"- переконаний народний депутат. 

Для цього Комітетом з питань промислової політики та підприємництва було розроблено та затверджено Модель економічної політики України, спрямовану на досягнення зазначених цілей, - поінформував він.

 Віктор Галасюк подякував дружнім комітетам та колегам, що працюють над реалізацією цієї великої мети та закликав: "Ми маємо подбати про наших промисловців та підприємців, адже саме вони дбають про наповнення українського бюджету, з якого живе країна!".

По завершенню виступу Голова Комітету вручив почесну грамоту від Голови Верховної Ради України Володимира Борисовича Гройсмана генеральному директору ПАТ «Керамет» Бублею Володимиру.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку